Адреса

ул. Орце Николов 164 Кавадарци
(389) 43 420 100

Пишете ни

info@deltamts.com

Следете не

facebook/deltamts
@deltamts

Топ понуди за аранжмани , летување, зимување, екскурзии, Работни програми во странство, Едукативни програми во странство, Бродски крстарења , резервација на авионски билети и многу други услуги

ДЕЛТА МТС ви нуди – летни аранжмани – зимски аранжмани – екскурзии – организирани посети – незаборавни и уникатни патаувања, престој и одмор во познатите дестинации. А за оние попребирливите ке понудиме и егзотични патувања во далечните земји од целиот свет. Погледнете ја Нашата понуда…

© Copyright 2016 by DELTA MTS