Париз

1 ДЕН 07.03.2020 СКОПЈЕ-ВИЕНА

2 ДЕН 08.03.2020 ВИЕНА-ПРАГА

3 ДЕН 09.03.2020 ПРАГА-ПАРИЗ

4 ДЕН 10.03.2020 ПАРИЗ

5 ДЕН 11.03.2020 ПАРИЗ (ВЕРСАЈ-ЛУВР)

6 ДЕН 12.03.2020 ПАРИЗ-ДИЗНИЛЕНД-МИНХЕН

7 ДЕН 13.03.2020 МИНХЕН

8 ДЕН 14.03.2020 МИНХЕН-САЛЗБУРГ-СКОПЈЕ

9 ДЕН 15.03.2020 СКОПЈЕ